Spis italiensk i Roskilde

Nogle gange kunne det være rart at hoppe på en flyver efter arbejde og sætte kursen på en norditaliensk restaurant, hvor der bliver serveret klassisk pizza med sprød skorpe, frisk pasta, bøffelmozzarella med smagfulde tomater og basilikum, eller enkelt italiensk brød. Dertil få en god kraftig Primitivo eller Brunello. Uhmm. Det får tænderne til at løbe i vand hos de fleste vin- og madelskere. Efter middagen kunne det være rart at sige ciao, grazie – arrividerci og sætte sig ud i bilen og smutte hjem i sofaen foran fjernsynet igen.

Det må siges at være tæt på umuligt og en smule overilet at tage til Italien for at spise aftensmad også tage hjem igen til Danmark samme aften. Men så findes der heldigvis La Rustica i Roskilde på Ro’s torv. Se selv det store udvalg af take away i Roskilde på La Rustica.

italiensk mad

Arbejder med respekt for råvarerne og det italienske køkken

 

På La Rustica laver kokkene italiensk inspireret mad med stor respekt for det italienske køkken. Det er selvfølgelig muligt at spise i restauranten men alle retterne kan også bestilles som take away og tage med hjem og nyde i køkkenet, sofaen eller hvor du helst vil spise.

Det er en rigtig god take away mulighed i Roskilde fordi den ligger centralt placeret i Roskilde. Hos La Rustica står de klar til at servere et godt måltid for dig baseret på gode klassiske gedigne italienske råvarer, med respekt for håndværket.

Udover aftensmad serverer La Rustica også den bedste brunch i Roskilde. Mens du nyder dine varme, nybagte crossaint kan du skue ud i horisonten og se Roskilde Domkirke tordne sig op. Du kan både få den delikate brunch tallerken og den store bruncbuffet. Hos La Rustica er det også muligt at få sin frokost på i rolige omgivelserne og på farten. Hos La Rustica er råvarerne og kunder i højsædet.

Hos La Rustica er du sikker på at få en god oplevelse – både mht. Omgivelserne og selvfølgelig også for dine smagsløg. Kokkene sætter det som deres ypperste opgave at servere dig et godt måltid mad og hvis det bare er en kop kaffe du har bestilt gør vi også vores yderste for at den falder i din smag.

Forestil dig at det er torsdag aften og du har arbejdet lidt længere på jobbet. Du er på vej hjem, der er ikk lang tid til i burde spise. Du orker ikke og handle ind og hvis du gjorde, var du helt tom for idéer og vidst ikke hvad i skulle spise. I dette tilfælde kunne du nemt køre forbi La Rustica og hente mad til hele familien. Det kunne både være pizza, pasta eller salat du kan vælge som take away. Du kan vælge alt fra menukortet som take away og tage det med hjem som du ønsker. Det er bare med at komme forbi og prøve og se hvad de kan byde på. De har helt sikkert noget efter din smag, og ellers kan du spørge om det i køkkenet.