Isolering af ledninger i bilen med krympeflex

I bilen finder du tusindvis af kabler og ledninger, der alle er med til at sørge for, at du kan nyde godt af bl.a. air condition, varme i sæderne, GPS, elruder og meget mere. Det betyder derfor også, at der er mange elektriske forbindelser, som der skal holdes styr på, og elektrisk isolering er derfor rigtig vigtigt. Den bedste måde at sørge for en isolering af dine kabler er med krympeflex, der skaber en hinde omkring forbindelsespunkterne af dine ledninger og/eller kabler.

Krympeflex anvendes hyppigt i industrielle sammenhænge ved elektrisk isolering, da materialet er yderst fleksibelt samt modstandskraftigt mod bl.a. varme, fugt, opløsningsmidler og andre truende kemikalier.

Som fagmand bør du købe krympeflex hos Cabicon.com eller en anden autoriseret forhandler, hvor du har mulighed for at købe ind i større mængder til yderst fordelagtige priser.

bil elektronik

Nye installationer og reparationer

Du kan bruge krympeflex til både nye installationer samt reparation af gamle elektriske kabelsamlinger. Som udgangspunkt bliver det brugt i alle nye elinstallationer, da det altid er en god idé at isolere ledninger i en samling med krympeflex. Krymp bruges som en form for kabelstrømpe, og vil derfor give sikkerhed i tilfælde af kortslutninger.

Der er selvfølgelig forskel på størrelserne af dine ledninger, og derfor kan du købe krympeflex produkter i alle størrelser, farver og former. Det gør det ligeledes lettere at sortere og holde styr på de samlinger, som du laver i dine installationer. Du kan også købe krympeprodukter med eller uden lim, hvor limindlæg næsten altid er at foretrække.

Krympeflex med lim er med til at isolere, beskytte og aflaste dine kabler samtidig med, at det giver en vandtæt samling. Køber du uden lim, så er det langt billigere, men du vil ikke få samme beskyttelse mod vand og andre ødelæggende væsker.

Altid med lim i bilen

Til elektrisk isolering i bilen anbefales det altid, at bruge krympeflex med lim, da fugt og vand er en hyppig gæst. Der kan både samle sig regn, kondensvand og andre uforudsete elementer i bilens interiør alt afhængig af, hvor godt din bil er skruet sammen. Derfor er det vigtigt, at få den bedste beskyttelse af dine elledninger, så du er dækket mod eventuelle kortslutninger.

Danmarks største sortiment af krympeflex

Hos Cabicon som jeg nævnte tidligere, finder du nok Danmarks største sortiment af krympeflex til industrielt brug. Du kan bl.a. købe krympeslanger, muffer, tang, tape og med eller uden lim.
Deres produkter er uden tvivl blandt Europas højeste kvalitet, hvilket hænger godt sammen med, at de er blandt de professionelles foretrukne forhandler af el tekniske produkter. De har altid en fantastisk service og hurtig levering, så du kan få afdækket dine egne kundernes behov hurtigst muligt.