Få epoxy gulv på badeværelset

epoxy gulv badevaerelse

Er du netop flyttet i nyt hus eller skal blot renovere det eksisterende eller lave nogle små ændringer, handler det om at finde nogle holdbare løsninger, som du kan blive glad for i mange år. For der er ingen grund til at få lavet noget i hjemmet som alligevel ikke kommer til at holde i længden. Noget af det, som du kan overveje at gøre når det kommer til udskiftning af gulvene det er at få epoxy gulv, som er noget af det mest holdbare du overhovedet kan forestille dig. Især i et rum som badeværelset vil du få stor gavn ud af at vælge netop epoxy gulv da det er noget af det mest holdbare, som du kan forestille dig.

 

Med epoxy gulv holder det bare

Grunden til, at netop epoxy gulv er godt for badeværelset er, at det er holdbart og ikke bliver ødelagt af vand. Netop derfor er der mange malere, murere og andre former for håndværkere, som anbefaler epoxy gulv til vådrum. Det er ikke alle typer gulve man kan lægge i netop et vådrum og jeg har altid opnået den erfaring, at de fleste fliser ender med at blive grimme på grund af vand. Derfor er jeg nu gået over til epoxy gulv, som holder på en helt anden måde. En af grundene til, at det holder er, at der ikke er fuger, hvor vand og andre ting kan trænge ind, for man har blot en glat overflade, som er meget nem at gøre rent. Derfor er der også mange, som vælger at have epoxy gulv i køkkenet og i andre rum, som kræver, at de nemt og hurtigt kan tørres af og gøres rent.

Jeg har altid kun haft god erfaring med at bruge produkter fra http://www.gulvepoxy.dk da det er holdbart og af en god kvalitet. Efter at have fået familie og børn har jeg også især oplevet, at det er meget praktisk. Med et par børn i hjemmet ved enhver, at der altid bliver hurtigere beskidt og det er klart, at man ønsker at kunne gøre nemt og hurtigt rent. Efter jeg har fået epoxy gulv i badeværelse, køkken og andre rum i hjemmet har det aldrig været nemmere at gøre rent og det er ikke længere noget, som behøver at tage flere timer da det ofte er tilstrækkeligt med en klud, lidt sæbe og noget vand.

 

Beskyt dig selv mod epoxy gulv

En af grundene til, at epoxy gulv er så stærkt er, at der er nogle kemikalier i, som kan være farlige, hvorfor man skal beskytte sig selv. Jeg tager altid mine forholdsregler når jeg har med den type gulv at gøre. Det værste der kan ske, hvis man får epoxy på sig er, at man kan få en allergisk reaktion, hvorfor det er en god ide at bruge nogle handsker og beskyttelsesbriller. Min erfaring er dog, at det ikke nødvendigvis går så galt og jeg vil ikke sige til folk, at det er farligt at få lagt epoxy gulv for hvis ikke det er opblandet er det helt ufarligt.